Depilève®, wereldwijd de n°1 in ontharing!

Bij SilluBeau kan je terecht voor epilatie of ontharing, voor de ontharingen werk ik met het merk Depilève.

Depilève® heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève® biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod voor-en nazorgproducten geniet u niet alleen in het instituut van een complete behandeling maar kan u ook thuis uw huid de juiste zorg bieden en de resultaten van uw ontharing verlengen.

Depilève® werd speciaal ontworpen voor de professionele schoonheidsspecialist(e) die de zachtheid van een ontharing met filmhars voor gevoelige zones wil combineren met de snelheid en hygiënische voordelen van striphars voor grote zones zoals de benen.

Waarom kiezen voor ontharen in plaats van scheren?

Bij het scheren wordt enkel dat deel van het haartje verwijderd dat zich boven het huidoppervlak bevindt. Daardoor zijn de haren sneller terug zichtbaar. Door het afsnijden van de haren, worden deze vaak gestimuleerd tot overproductie waardoor de haren telkens sneller en schijnbaar dikker terug groeien. Verder zorgt dit er ook voor dat er soms meerdere haren uit één haarzakje groeien.

Bij een ontharing verwijdert men het volledige haartje, inclusief de haarwortel. Er moet dus een nieuw haartje gevormd worden onder de huid. Dit is de reden waarom de haren bij een ontharing langer wegblijven dan wanneer men scheert. Bovendien zullen haartjes dunner zijn en minder opvallen dan haartjes die telkens worden kort gewiekt.

Zit er nog geen nieuwe haarwortel klaar tijdens een ontharing, dan is de kans groot dat het haartje voorgoed wegblijft, waardoor je dus na verloop van tijd zelfs een afname zal zien in het aantal haren.

Interesse in epilatie of ontharing?

Image

Lid van

Image