Gelnagels zijn weer in en ogen tegenwoordig allesbehalve goedkoop. De ‘valse’ nagels zoals het vroeger werd genoemd zijn dun en sterk, en ze zien er echter uit dan ooit. Dit is alles wat je moet weten voor je zelf een nieuwe set laat plaatsen. Bij silluBeau streven we naar zo natuurlijk ogende gelnagels. De term ‘valse’ nagels is ook helemaal uit den boze men noemt het nu ‘kunstnagels’.

Gel wordt aangebracht op de nagel, in model gebracht en vervolgens uitgehard onder een led of uv-lamp. 

Is het slecht voor je nagels?

Een gel die goed uitgehard is en niet in contact komt met de huid, kan geen kwaad. Ik zou het durven vergelijken met een contactlens die op je oog ligt; het is een verharde materie die niet door het oppervlak heen dringt. Wat je natuurlijke nagel wel kan verzwakken, is overmatig vijlen. Voor het aanbrengen van gel moet je nagelbed eigenlijk maar één keer worden opgeruwd, namelijk wanneer een nieuwe set geplaatst wordt. Daarna blijft er altijd een uitgeharde laag gel op je nagel zitten en wordt er dus niet meer tot op de nagel gevijld. Alleen het stukje nieuwe nagel dat is bijgegroeid, wordt opgeruwd en bedekt met gel.’

Gellak

Bij silluBeau kan je terecht voor gellak op je eigen nagels. Het wordt in de volksmond ook wel gelpolish genoemd. Gellak is eigenlijk een nagellak met een geltextuur, die doormiddel van een led of een UV-lamp uithard. Voor diegene die van hun eigen sterke nagels hebben en liever geen gelnagels willen is dit de ideale oplossing. Het wordt aangebracht op je eigen nagels. Bij nagellak heb je al snel dat de kleur eraf gaat na een paar dagen, maar dit heb je dus totaal niet met gellak. Het resultaat blijft ongeveer een 3-4tal weken en je kan er alles mee doen.  

Interesse in gelnagels/gellak?

Image

Lid van

Image