De beste voetverzorgingsproducten voor verbazingwekkende resultaten

Footlogix is de eerste en enige Pediceutical®-voetverzorgingslijn ter wereld en biedt innovatieve voetverzorgingsproducten die effectieve en transformerende resultaten bieden voor de huid en de nagels van de voeten. Gebruik de beste voetverzorgingsproducten voor verbazingwekkende resultaten. De schittering achter de producten van Footlogix en hoe we u kunnen helpen om gezonde, gelukkige voeten te krijgen. Niet vettig, gemakkelijk aan te brengen en zeer effectief.

footlogic

Footlogix is het Pediceutical-merk dat een revolutie teweegbrengt in de voetverzorging. Het 16-delige assortiment is gebaseerd op mousse met Dermal Infusion Technology. Elk product is vrij van synthetische oliën waardoor het product de huid kan penetreren en de ingrediënten kunnen werken om de algemene conditie van de huid te verbeteren door zich te richten op het gebied van zorg.

Waarom kiest SilluBeau voor Footlogix?

De producten van Footlogix zijn:

  • Niet-afsluitend: de producten sluiten de natuurlijke functies van de huid niet af en belemmert ze niet, waardoor ze normaal kunnen functioneren.
  • Niet vettig: sokken en schoenen kunnen direct na het aanbrengen worden gedragen en zullen de steunslang niet afbreken. Gewoon aanbrengen en wegwezen
  • Hygiënisch: de applicators hebben een verzegeld systeem dat geen lucht in de container laat, waardoor een bacterievrije afgifte mogelijk is.
  • Effectief: beschermt de beschadigde huid tegen infecties en is het meest effectief voor de droogte die gepaard gaat met de Diabetische voet.
  • Gemakkelijk aan te brengen: de producten worden snel geabsorbeerd.
  • Zeer effectief: Als  klant ziet u direct fantastische resultaten en transformatie in een paar dagen.
  • Gekeurd: door vooraanstaande artsen en podologen in Noord-Amerika en Europa.
  • Transformatief: ze verheffen de resultaten van uw pedicure tot waar "Medi meets Pedi".

Last van schimmelinfecties op je nagels?

Wist je dat het  5-6 maanden kan  duren voordat een teennagel volledig is hergroeit. Schimmelnagelinfecties kunnen zich ontwikkelen als uw voeten constant warm of vochtig zijn. Warm zomerweer is een broedplaats, vooral als u uw voeten in sportschoenen opsluit.

De Footlogix Tinctuur voor teennagels werkt door. Het dient direct op de nagel te worden aangebracht en dringt door tot in het nagelbed en tot  aan de bron van de infectie. De Toe Nail Tincture kan ook gebruikt worden als een preventief middel als u gevoelig bent voor schimmelinfecties.

De applicator op de Toe Nail Tincture is, zoals bij alle Footlogix retailproducten, airless, waardoor het mogelijk is om zonder bacteriën te doseren en de formulering intact te houden.

Interesse in een pedicure/
voetverzorging?

Image

Lid van

Image