Algemene

voorwaarden

Alle prijzen zijn aangeduid incl. btw. Betalen in het salon kan enkel contant voor het gedeelte van schoonheidsbehandelingen. Voor powerslim kan er contact alsook via payconinq of per overschrijving betaald worden.

Indien een afspraak van een behandeling minder dan 24u van tevoren wordt geannuleerd zal de helft van het bedrag van de behandeling in rekening worden gebracht en dient het bedrag binnen de 3 werkdagen overgeschreven te worden mijn rekeningnummer BE47 7506 9143 7380.

Vanaf 15 minuten te laat vervalt uw afspraak, ook hiervoor rekening ik een vergoeding aan van €15.00 dit bedrag dient binnen de 3 werkdagen overgeschreven te worden op het bovenstaande rekeningnummer.

Als ik opmerk dat afspraken meermaals laattijdig worden geannuleerd zal er voor uw volgende afspraak een vergoeding van 20,00€ gevraagd worden. Indien u deze afspraak dan annuleert, bent u het voorschot kwijt.

Bij het laattijdig annuleren van een afspraak van powerslim dit betekent minder dan 24u van tevoren zal een annulatie consultbedrag van 25,00€ in rekening worden gebracht, dit dient binnen 3 werkdagen op de rekening gestort te worden. Als u diezelfde week  nog een nieuwe afspraak plant of langskomt voor producten dan vervalt het annulatie bedrag van het consult.

Bij belet altijd telefonisch verwittigen op het nummer 0479/30 00 40. GEEN SMS OF FACEBOOKBERICHTEN. Dit geldt niet als annulatie.

In geval van ziekte of noodgevallen wordt er geen vergoeding aangerekend. 

Wij verzamelen enkel gegevens van klanten die nodig zijn voor het maken van afspraken, uitvoeren van behandelingen. U heeft het recht om op elk moment uw gegevens te bekijken en/of aan te passen of om deze te laten verwijderen. Wij delen geen gegevens van klanten met derden.

Heeft u een klacht dan mag u deze steeds melden. Ik vraag u om uw klacht duidelijk te omschrijven en dit te sturen naar info@sillubeau.be. Ik zal samen met u dan zoeken naar een gepaste oplossing.

Wij plaatsen geen semi permanente make-up onder de 18 jaar. Vanaf 16 jaar is mogelijk mits toestemming van ouder(s)/voogd. Deze dient aanwezig te zijn tijdens alle behandelingen. 

Gelnagels/ Gellak wordt niet geplaatst onder de leeftijd van 18jaar. Vanaf 16 jaar is dit mogelijk, mits toestemming van ouder(s)/voogd. Deze dient aanwezig te zijn tijdens de behandeling.

Het powerslim afslankprogramma kan enkel gevolgd worden vanaf de leeftijd van 18jaar.

Image

Lid van

Image

Sillubeau gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.