Veilig, pijnloos en permanent ontharen!

Zowel vrouwen als mannen storen zich aan haargroei op ongewenste plaatsen en willen  tijd en comfort winnen tijdens lichaamsverzorging. Men kiest dus steeds vaker voor laserontharing:

Ontharen via traditionele ontharingsmethoden zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes, … is vaak een vervelende ervaring. Ze hebben een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak zeer pijnlijk.

Laseren is de oplossing voor ongewenste haren, ingegroeide haren,…

silluBeau kiest voor de premium diode laser. Deze wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als zijnde de snelste en meest effectieve vorm van ontharing, momenteel beschikbaar op de markt. Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat deze 3 golflengtes de meest effectieve zijn bij 90% van alle huidtypes (I-VI).

Enkele voordelen van permanente laserontharing

Vrijwel pijnloos

De behandeling is vrijwel pijnloos, het geeft een lichte sensatie. Dit is dus minder pijnlijk dan ontharen door middel van waxen.

Alle huidtinten en haartypen

Effectieve resultaten voor lichte of donkere huid en grof of fijn haar.

Bewezen veilig

Ook voor een donkere huid.

Snelheid

Behandelingen zijn supersnel, zelfs voor grote oppervlakken zoals de benen of rug.

Geen hersteltijd

U kunt snel terug alle activiteiten oppakken zoals sporten,..

Perfect voor elk deel van het lichaam.

Met inbegrip van gevoelige of moeilijk te bereiken plaatsen zoals de oren, neus en bikinilijn. Voor de moeilijkere delen beschikt silluBeau over een precise handle.

De intieme zones van de man worden in ons instituut behandeld door een mannelijke laser expert. Indien u voor andere zones onze mannelijke laser expert wenst, kan dit uiteraard ook. Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Is permanente ontharing veilig?

Laserapparatuur mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals. En voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid. De premium diodelaser heeft het hoogste kwaliteitslabel en is medisch gekeurd door de TUV.

Interesse in permanente laserontharing?

Image

Lid van

Image